Byggautomasjon

Styring og kontroll av alle de tekniske anleggene i et bygg

Byggautomasjon

I de senere årene har byggautomasjon blitt et stadig viktigere område når vi skal bygge nytt eller rehabilitere. Det handler om styring og kontroll av alle de tekniske anleggene i et bygg; altså lys, varme, ventilasjon, solavskjerming og kjøling osv. Det finnes intelligente enheter som tar seg av dette og sørger for at fagområdene integreres i stedet for å fungere hver for seg og i verste fall motarbeide hverandre.

Hva kan vi bidra med?

Et bygg har som regel et SD anlegg (sentral drift) som styrer ventilasjon, kjølemaskiner osv, men består også av flere lokale styringssystemer som styrer lys,varme, kjøling, alarmsystemer osv. Disse systemene kommuniserer kanskje ikke med samme språk som SD anlegget og gjør da at man ikke får full kontroll av bygget. Vi ønsker å tilby bedre integrering mellom systemene uavhengig av hvilken protokoll de kommuniserer på og hjelpe ITB ansvarlig å oppnå maksimal energioptimalisering i bygget.

Hva kan vi installere/levere?

Fortell oss hva du vil styre – vi finner løsningen!

Vi kan hjelpe med å oppnå bedre energioptimalisering i bygget.

Styringssystem i Karenslyst Allè

I dette området ligger det mange næringsbygg som er avhengig av styringssystemer for å kunne fungere optimalt. Det finnes mange forskjellige leverandører til dette formålet, og forskjellene kan være merkbare med ulike typer brukergrensesnitt og funksjoner som tilbys.